Fudo Kft.

CROSS DUO FLAT – FA-ALU ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK

Cikkszám: FUDO-CROSSDUOFLAT

Kortalan elegancia, letisztult vonalvezetés. Élvezze Ön is a fa és az alumínium összhangjának tökéletes megjelenését, a felületek harmonikus egymásba illesztését. Engedje, hogy Önt is elvarázsolja a sík, lépés nélküli optika, melyet a tok szárnnyal történő egy vonalban elhelyezkedése nyújt mind a külső mind pedig a belső oldalon. 

Letisztult formák, óriási üvegfelületek, extrém hőszigetelési teljesítmény és robottechnológiával történő felületkezelés emeli az általunk forgalmazott fa nyílászárókat a prémium kategóriába.  Nyílászáróink a hétköznapi szerepeiken túl esztétikus bútorelemként is funkcionálnak.  

Választható fa alapanyagok: 

  • lucfenyő (hossztoldott, toldásmentes)
  • eukaliptusz
  • tölgy 

Választható alumínium színminták:

Egy csoportba gyűjtöttük káprázatos ALU színmintáinkat. Így önnek már csak annyi a dolga, hogy kedve szerint inspirációt merítsen belőlük! Vegye sorra 35 árnyalatból álló palettánkat, és tervezze meg az otthonához színben legjobban passzoló nyílászárót!


 

Választható fa fajták:

A FA-ALU termékcsalád belső designja ötvözi a természetes harmóniát és a prémium megjelenést. Az alábbi legkedveltebb színmintákon túl, további színekkel is megrendelőink rendelkezésére állunk. A teljes kínálathoz látogasson el bemutatótermünkbe és nézze meg személyesen a felület típusát, színét, rajzolatát és a pászták közötti kiosztást.

Választható fa színminták:

*A monitoron megjelenő színek az egyéni beállítások következtében eltérhetnek a valóságtól. Kérjük, választás előtt tekintsék meg eredetiben is a színeket bemutatótermünkben!

Választható kilincs típusok:

Ajánlatkérés