Fudo Kft.

ROMA redőnyprofilok – kívül redőny, belül high-tech

A redőnyök a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak vannak kitéve. Nyáron forró hőség, télen pedig kemény fagy. Ezért fontos az anyagminőség és a megfelelő műszaki tartalom.
Minden alumínium profilunk duplafalú, hiszen tartós használatra készült. Legyen szó ALUMINO-ról, vagy ALUMINO-Protect-ről. A ROMA-nál mindig a minőség áll az első helyen.

A redőny típusától és profiljától függetlenül több mint 20 tetszetős szín közül választhat.

ALUMINO Protect -biztonság, védelem

A hengerelt, duplafalú alumínium profil kemény habmaggal rendelkezik a nagyobb biztonság és a stabilitás érdekében. Fokozott védelem a külső behatolókkal szemben. Levegő-/szellőzőnyílással vagy anélkül.

Ennek a redőnyprofilnak az alapanyaga tartósan korrózióálló és 100%-ban újrahasznosítható alumínium. Az ALUMINO Protect kompozit felépítése nagy stabilitást biztosít kis súly mellett. A műanyag profilokhoz képest az ALUMINO profiloknak további előnyei vannak: rendkívül ellenállóak az UV fény, a hő, a hideg, az eső és a jégeső hatásával szemben. Ezenkívül az ellenálló vastag lakkbevonat évtizedekig megőrzi friss megjelenését – a profilokat soha nem kell újrafesteni. Időnként vízzel történő tisztítás elegendő. Ajánljuk az új tisztító és ápolószert, melyet üzletünkben megtalál.

ALUMINO

A hengerelt, duplafalú alumínium profil környezetbarát stabilizáló habbal. Levegő-/szellőzőnyílással vagy anélkül.

A ROMA ALUMlNO-t a narancssárga poliuretán habról lehet felismerni. A termék alapanyaga kiváló minőségű alumínium. A bauxitból nyert anyag nem kopik, tartósan ellenáll a korróziónak és 100%-ban újrahasznosítható. A kompozit konstrukciónak köszönhetően az ALUMINO rendkívül stabil, de ugyanolyan könnyű, mint a műanyag profilok. További előnyökkel is jár, hiszen az ALUMINO profilok rendkívül ellenállóak az UV fény, a hő, a hideg és a jégeső hatásával szemben. A vastag lakkbevonat évtizedekig megőrzi friss megjelenését, és a profilokat soha nem kell újrafesteni. Csak időnként tisztítsa meg vízzel. Ajánljuk az új tisztító és ápolószert, melyet üzletünkben megtalál.

Ajánlatkérés