Fudo Kft.

ROMA redőnyök – a védelem a kényelem érdekében 

A ROMA redőnyök sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos „sötétség-világosság”. Ezek az alumínium árnyékolók kívánság szerint teljesen automatizált rendszerben működtethetők. Fényérzékelővel kiegészítve reagál a napsugárzásra. Amikor intenzíven süt a nap, akkor lejjebb megy a kívánt pozícióba, amikor pedig kevésbé, akkor nem sötétíti be a szobát. Mindezt szinte hang nélkül is teheti a Somfy RS 100 io motorral. A  fűtési energia akár 40%-a is megtakarítható pusztán az ablakok és redőnyök cseréjével 

Amelett hogy képesek kizárni a nyári hőséget, kizárják a külső zajokat, és a kíváncsi tekinteteket is leengedett állapotban. Valamint csökkentik a hőveszteséget és rovarhálóval kiegészítve  rovarok elleni védelemre is alkalmasak. 

Dinamikusan szabályozható homlokzati dizájnelemek és hatékony védelmet nyújtanak a kiszámíthatatlan időjárás ellen. 

RONDO

Nyílászáró elé épített, extrudált alumíniumból készült, kerek formájú dobozzal rendelkező külső alumínium redőny rendszer. A látszó tok az ablakkávába, az ablakra vagy a falra szerelhető. 

PENTO

Nyílászáró elé épített, extrudált tokkal rendelkező külső redőny rendszer. A doboz ötszögletű, egy további ferde alsó oldallal a több napfény érdekében. A látszó tok az ablakkávába, az ablakra vagy a falra szerelhető. 

QUADRO

Nyílászáró elé épített, extrudált, négyzet alakú alumínium tokkal rendelkező külső redőny rendszer.Minimál formavilág, letisztult vonalakkal. A látszó tok az ablakkávába, az ablakra vagy a falra szerelhető. 

INTEGO

Nyílászáró elé épített, extrudált alumíniumból készült külső redőny rendszer PENTO vagy QUADRO dobozzal, mely teljes mértékben a homlokzatba van integrálva. 

Mindegyik toktípusból létezik .XP és .P kivitel. A különbség csupán annyi, hogy az XP. rendszerbe integrálható rolós szúnyogháló – akár utólag is-, a .P rendszerbe nem. 

Ajánlatkérés