Fudo Kft.

Eléépített textil árnyékoló

A ROMA eléépített textil árnyékolók az ablak elé rögzítve optimális beltéri klímát biztosít otthona helyiségeiben, anélkül, hogy a külvilágot kizárnák

Számtalan különböző tokméretének köszönhetően a ZipScreen.2 ideális megoldás lehet olyan nyílászáróknál, ahol egy redőny, vagy egy zsaluzia doboz már nagyon betakarna az üvegfelületbe. Legkisebb tokjának magassága mindössze 90 mm, amellyel akár 2200 mm magasságú nyílászárót is árnyékolhatunk alkalmazott textiltől függően.

A nyílászáró elé épített textil árnyékoló legújabb generációja – ROMA zipSCREEN.2 – elegáns és jól átgondolt megoldást kínál a nagy ablakfelületekhez és üveg-üveg találkozásokhoz is.
roma-vorbautextilscreens-header_(13394).png
Videó lejátszása

A ROMA textiárnyékolók ezen típusa könnyen felszerelhető közvetlenül az ablak elé.

Textiltől függően akár 70%-ban visszaverik a napsugarakat. 

A kerek vagy négyzet alakú tokok- és a négyzet alakú vakolható tok – lehetővé teszik a ZipScreen zsaluziákkal és redőnyökkel való kombinálását, így az adott helységben a megfelelő típusú árnyékoló alkalmazható. A ROMA árnyékolórendszerei remekül harmonizálnak egymással.

A ZipScreen textilárnyékoló prémium minőségű anyagokból készül, amely a zippzáras technológiának köszönhetően kiválóan ellenáll az erős szélnek (nem csúszik ki a sínből). Léteznek ugyanazon textil típuson belül fényzáró, félig fényáteresztő és fényáteresztő anyagok, így azonos külső megjelenés mellett mindig a helység használatának megfelelően választhatunk közülük. Például a hálószobába fényzáró, a nappaliba fényáteresztő típust.

Bad_ROMA_Textilscreens_uvegkorlat
Videó lejátszása
Termék típusok:

A szerkezet tokrendszere lehet kerek vagy négyzet alakú. Látszó dobozos opcióban kávába, ablakra vagy falra szerelhető, illetve lehetőség van homlokzatba integrált verzió rendelésére is. A ROMA zipSCREEN.2 akár 18 m2 felületet képes egybefüggően lefedni. Modern és megbízható árnyékolást kínál a nagy üvegfelületekhez. Az akár 120 km/h-s szélállóságának köszönhetően a zipSCREEN.2 minden szempontból lenyűgöző.

Természetesen a zipSCREEN.2 a kényelem terén is minden modern követelménynek megfelel a motoros meghajtásnak és az opcionálisan választható távirányítós, vagy alkalmazásvezérlésnek köszönhetően. 

A textil több, mint 140 színben elérhető, míg a tok, a vezetősínek és a záróléc több, mint 330 színárnyalatban rendelhető.

A zipSCREEN F50 homlokzati textil árnyékoló tökéletesen illeszkedik az 50mm-es lizénával rendelkező alumínium függönyfalakhoz.

Osztott mezős függönyfal

osztott mezos fuggonyfal

F50 rögzítés függönyfalra

zipSCREEN-F50_rogzites fuggonyfalra

3-as osztású függönyfal

3_as osztasu fuggonyfal

ROMA szövet - szín és átlátszóság számtalan árnyalatban

Az optimális beltéri klímáért számtalan, válogatott szövetet használunk a kültéri textilárnyékolóinkhoz. Üvegszálas, poliészter vagy speciális szövetek – a ROMA csúcstechnológiás szövetei eltérő tulajdonságúak a fény elnyelését, visszaverődését és áteresztését illetően. A ROMA a textilárnyékolók terén széles színválasztékot kínál. A világosabb színek jobban visszaverik a fényt és a hősugarakat, mint a sötét színek. Utóbbiak viszont jobb rálátást biztosítanak a külvilágra.

Minden szövet könnyen tisztítható és időjárásálló. 

Minden szövettípus megfelel a ISO 9001 ff. szerinti minőségellenőrzésnek, és rendkívül szakadásálló.

Szövet típusok:

Üvegszálas szövet

Anyaga PVC-bevonatú üvegszálas fonalakból készült, Serge szövésű

szovet1

Poliészter szövet

Szövet nagy szakítószilárdságú poliészter fonalakból, előfeszített és PVC-rögzített

szovet2

Akril szövet

Festett akril fonalból, PVC-mentes

szovet3

Rovarvédő szövet

Hatékony védelem a repülő rovarok ellen (nincs fényvédő hatása)

szovet4

Ajánlatkérés