Fudo Kft.

ROMA külsőtokos zsaluzia rendszer 

A ROMA külsőtokos zsaluziáit már több évtizede alkalmazzák mind az új épületekben, mind az igényes felújítások során. Nem csak nagyszerű árnyékolóként funkcionálnak, hanem kiváló minőségű építészeti és dizájnelemekként is  

A rendszerek különleges előnye az ablak előtti elhelyezkedésben rejlik. Ez a fajta beépítési mód elkerüli az ablakon átívelő hőhidakat, amelyek a hagyományos dobozoknál lehetségesek, így hozzájárul az alacsonyabb energiafogyasztáshoz és alacsonyabb költségekhez. 

A szúnyogháló felszerelése vagy utólagos felszerelése nem jelent gondot az elöl szerelt külső zsaluziánál, ahogy az automatikus vezérlés sem, amely távvezérlővel, vagy okosház rendszerrel programozható. És persze a dizájnnak is alig van határa: a ROMA színkollekció 750 különböző színből áll, amelyek közül 630 külön költség nélkül elérhető- és a ROMA-nál megszokott 3 dobozforma közül választhat. Pento és QUADRO típusoknál vakolható kivitelben is. 

RONDO

Nyílászáró elé épített, extrudált alumíniumból készült, kerek formájú dobozzal rendelkező külső zsaluzia rendszer. A látszó tok az ablakkávába, az ablakra vagy a falra szerelhető. 

PENTO

Nyílászáró elé épített, extrudált tokkal rendelkező külső zsaluzia rendszer. A doboz ötszögletű, egy további ferde alsó oldallal a több napfény érdekében. A látszó tok az ablakkávába, az ablakra vagy a falra szerelhető. 

QUADRO

Nyílászáró elé épített, extrudált, négyzet alakú alumínium tokkal rendelkező külső zsaluzia rendszer.Minimál formavilág, letisztult vonalakkal. A látszó tok az ablakkávába, az ablakra vagy a falra szerelhető.

INTEGO

Nyílászáró elé épített, extrudált alumíniumból készült külső zsaluzia rendszer PENTO vagy QUADRO dobozzal, mely teljes mértékben a homlokzatba van integrálva. 

 

Mindegyik toktípusból létezik .XP és .P kivitel. A különbség csupán annyi, hogy az XP. rendszerbe integrálható rolós szúnyogháló – akár utólag is-, a .P rendszerbe nem. 

Ajánlatkérés