Fudo Kft.

ISO20 GARÁZSKAPU

Cikkszám: FUDO-ISO20

Színek és mintázatok széles választéka. Magas minőség, kényelem, biztonság és energiahatékonyság. 

Ha nem kvánja fűteni a garázsát, csak temperálni  a hőmérsékletet, akkor  válassza az ISO20 szekcionált garázskaput! 

Minden kapuszekció tüzihorganyzott finomlemezből készül, melyet egy rendkívül ellenálló alapfestéssel látnak el. A tokszerkezet, a vezetősínek és kapu minden vasalata szintén galvanikusan horganyzott, így rozsdásodásuk kizárt. Lelje sokáig örömét kapujában, melyhez 10 év garanciát biztosítunk! 

LED Világítás 

A LED világító egységnek köszönhetően garázsa este is láthatóvá válik, nem mellesleg pedig távol tartja az illetékteleneket. Harmonikus összhangot alkot más fényforrásokkal, pl. a megvilágított ablakokkal, így biztosítja házának az izgalmas esti hangulatot. A kapu szélességétől függően a világító egység 4, 6 vagy 8 LED-ből áll, melyek egy U-formájú sínben a kapu teljes szélességében egyenletesen vannak elosztva. Vezérlése többféleképpen történhet. Ugyanazzal a távirányítóval, amellyel a kaput is mozgatja, illetve külön időkapcsolóval vagy mozgásérzékelővel. 

A lapos LED világító egységet helytakarékosan a garázs szemöldöke alá  lehet beépíteni. így majdnem a teljes átjáró magasság szabadon marad. A LED-ek erős fényt árasztanak. Fogyasztásuk alacsony, élettartamuk hosszú. A világító egység mindkét oldalon a kapu szélességéhez igazítható, ezáltal garantálja a tökéletesen szimmetrikus fényeloszlást. 

kapcsolódó termék

Ajánlatkérés