Fudo Kft.

M9000 emelőtolóajtó

Az M9000 PVC emelőtoló teraszajtó egy innovatív és kiváló minőségű megoldás, amely a teraszának elegáns és modern kinézetét fokozza. Ez a teraszajtó rendkívül praktikus és funkcionalitásával kiemelkedik a többi közül.

Az M9000 PVC emelőtoló teraszajtó rendkívül könnyű kezelhetőséggel rendelkezik. Az egyedülálló emelőrendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén és csendesen mozgassa a teraszajtót egyik oldalról a másikra. Már egyetlen kézmozdulattal is könnyedén nyitható és zárható, így kényelmet és kényelmet biztosít a mindennapi használat során.

A teraszajtó kiváló minőségű PVC anyagból készül, amely hosszú élettartamot és tartósságot garantál. Az PVC kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így megóvja otthonát a külső környezet hatásaitól és csökkenti a zaj behatolását. Ezáltal az M9000 PVC emelőtoló teraszajtó hozzájárul a kényelmes és kellemes otthoni légkörhöz.

A teraszajtó modern és esztétikus designnal rendelkezik, amely könnyedén illeszkedik bármilyen otthon stílusához és dekorációjához. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően bőséges természetes fény áramlik be a helyiségbe, ami kellemes és invitáló légkört teremt.

ÖkoStyle külső és belső műanyag színek

M-9000 emelő-toló ajtó – Vasalat tulajdonságai 

A MARSHALL ablakok, erkélyajtók, tolóajtók már alapkivitelben extra biztonsági és kényelmi funkciókat tartalmaznak. Komfort és biztonság felár nélkül! 

Tolóajtó szárnysúly

Akár 400kg, az óriási üvegekhez

Szuperkönnyű siklás

A görgők és vezetősínek segítségével

Csillapított záródás

Mint a korszerű bútorfiókok estén

Kampós reteszelés

Fokozott betörésbiztonság

Könnyített szárny emelés

Kilincs elfordítása gyerekjáték

Ajánlatkérés